Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2021 09:56 - НОЩУВКА КРЪСТОВА ГОРА В ГОСТОПРИЕМНИЦА ЕТНОМЕТЕОРА**, ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ
Автор: etnometeora Категория: Туризъм   
Прочетен: 2027 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimage

GSM: 0895622466; Email: etnometeora@mail.bg, krastovagora.com.

Нощувки Кръстова гора , с. Борово.

 

ИМАМЕ ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ, МНОГО ДОБРА, ЩЕ ВИ ХАРЕСА!
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЧАСТТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ И РЕЛАКС:

Стаите са страхотни, в класическия етно стил на Родопите смесено с малко съвременно, притежават самостоятелна баня, спалня - големи легла или спални, антре, портманто, тераса, панорама, интернет, ТВ, сейф, няколко вида козметика, чисто бельо, хавлии - 2 броя, включени в цената румсървиз от 9 до 23ч., ежедневно почистване, включени в цената гладене, пране, сешоар, богата родопска закуска.
Етнорезиденцията притежава също етноспа център със сауна, парна баня, външни природни душове, шезлонги за слънчеви бани и чадъри, имаме градина плочник тип чердак, където може да се почива, хапва, пийва и наблюдава грандиозна панорама, родопски паркинг за около 8-9 коли.
Капацитета на къщата е около 20 човека, настанени широко, без стеснения. На територията на резиденцията е разположена и осветена малката църква „Света Троица“, която е възстановена по основи на по-стара такава, в която човек може да запали свещица за здраве или да проведе своя обреден ритуал, кръщене, венчавка или молитва и др., при предварителна заявка се разговаря със свещеник служебно лице за ритуала. Също в етно резиденцията има и вътрешен малък параклис - Свети Пантелеймон, закрилник на всички здрави или търсещи изцеление хора, достъпен за ритуална свещ или молитва.
Етнорезиденцията притежава старинна каменна механа, голяма, удобна без стеснение, сервиз, консумативи, регионално старинно меню, ястията на нашите предци с които се храним и ние, чардак на нива и меки миндери за почивка и размисъл, камина с ловен кът, етнобар с дансинг отпред, светлинни ефекти за забавление и настроение в късните часове, жива родопска музика с народен изпълнител, DJ (по заявка), караоке, фонотека с музика за душата, кой, каквото желае, също слушаме и музиката на гостите, смарт тв, интернет, не на последно място, разполагаме и с малка библиотека с приказки и литература от този и миналия век на български, руски и английски. **************************************************************************

ЕТНОРЕЗИДЕНЦИЯ „ ГОСТОПРИЕМНИЦА ЕТНОМЕТЕОРА**” Е ПРОЕКТ РЕАЛИЗИРАН И СЪФИНАНСИРАН С ПОДКРЕПАТА НА ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ 2007-2009г.!

При нас в ЕтноМетеора**, почивна резиденция за ценителите на екологичния начин на живот. Почивната резиденция е любимото място на Софийските войводи, Варненските комити, Северняшките чорбаджии, Едрите земевладелци от Силистра, Добричките бизнесмени, Русенските милионери, Правешките депутати, Търновските боляри, Плевенските масони, Свиленградските митничари, Хасковските иманяри, Кърджалииските предприемачи и Харамиите от Филибето! Това е мястото, то е тук, където всичко е оригинално, естествено, диво и уникално истинско... Лишено от превзетата суета на eжедневието ни, тук всички сме седнали на една маса и говорим един език, езикът на природата около и вътре в нас, където е Българското! В сърцето на Родопите е сърцето на Кръстова Гора, тук близко до боговете има един ЕтноМетеор**!

**************************************************************************

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЗАБАВЛЕНИЯТА: Може да се ползва конна езда в съседно селише по заявка, планинско сафари с джипове по заявка, проникване в неизследвани неоткрити за широката общественост пещери, посещение на природни феномени, скални пирамиди - Монаха и Монахинята, посещение на скалните мостове в района, плаж на родопските джакузита, зимата - спускане със ски и шейни, също организираме пикник сред природата с пълен сервиз, спортни занимания, разходка по 5 вида еко пътеки, спортно планинско ориентиране с бусули, спортна стрелба с лък, спортна стрелба с арбалет и родопски кондак, спортна стрелба с въздушна пушка, плаж на родопските джакузита по река Джурковска и Карамушка и водопада Гюмбюртията. Посещение на най-ниското селище 50м надморска височина в Родопите резерват с.Хамбар дере, изоставено от своите обитатели, поради незнайни причини със запазена архитектура. Посещение на най-високия връх в Родопите, връх Свобода, при сезон, бране на боровинки, малини, капини, диви ягоди, манатарки, сърнели, шафран. Страхотни условия за планински велосипедизъм/маунтинбайк. Мощен интернет за фрилансъри.

**************************************************************************

ПРЕДСТАВЯНЕ ЦЕНИ:

ЕТНОРЕЗИДЕНЦИЯ „ГОСТОПРИЕМНИЦА ЕТНОМЕТЕОРА**” – ПРОЕКТ РЕАЛИЗИРАН С ПОДКРЕПАТА НА ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ 2007-2009г!

Избягайте от стреса и напрежението, починете, отдъхнете в природата в етно-стил.

GSM: 0895622466 – работим с депозит и предварителна заявка, с групи или индивидуални заявки, може да се дава и самостоятелно по етажи, може да се дава и отделни стаи.

НОЩУВКА В КРЪСТОВА ГОРА В ЕТНОМЕТЕОРА - ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ:

- Нощувка със закуска – Двойна стая, самостоятелна баня, тераса, панорама, интернет, тв., сейф,богата закуска - 33 лв. на човек, Тройна стая самостоятелна баня, тераса, панорама, интернет, тв., богата закуска - 28,50 лв, Четворна семейна стая, самостоятелна баня, тераса, панорама, интернет, тв., богата закуска - 19,50 лв. на човек.

НАЙ-НИСКА ЦЕНА ЗА ДЕН НА ЧОВЕК - 19,50 ЛВ. НА БАЗА НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА, НА ЧОВЕК ЗА ЧЕТИРИ ЧОВЕКА. ***************************************************************************

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС И ДА МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИМ ПО ДОБРЕ, МОЛЯ ПРАВЕТЕ СВОИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ С ПОНЕ НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

НО ПОНЯКОГА ИМАМЕ СВОБОДНИ МЕСТА И В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, БЛАГОДАРИМ ВИ!

За контакти: GSM: 0895622466

***************************************************************************

БАНКОВА СМЕТКА:

IBAN: BG96FINV91501017404820

BIC: FINVBGSF

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

***************************************************************************

ВРЕМЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ 14:00 ЧАСА*/ ВЪЗМОЖНО Е И ПО-РАННО НАСТАНЯВАНЕ АКО В МОМЕНТА ИМА ПОДГОТВЕНИ НЕЗАЕТИ СТАИ/*, ОСВОБОЖДАВАНЕ НА СТУДИЯТА ДО 12:00 ЧАСА*/ ВЪЗМОЖНО Е И ПО-КЪСНО ОСВОБОЖДАВАНЕ АКО В МОМЕНТА НЯМА СЛЕДВАЩИ НАСТАНЯВАЩИ СЕ ГОСТИ ИЛИ ГРУПА/*

ПРОМОЦИЯ:

НАЙ-НИСКА ЦЕНА ЗА ДЕН НА ЧОВЕК - 19,50 ЛВ. НА БАЗА НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА, НА ЧОВЕК ЗА ЧЕТИРИ ЧОВЕКА.

***************************************************************************

ЛОКАЦИЯ И ДОСТЪП:

ЕтноМетеора** е разположена в село Борово, община Лъки, в сърцето на резервата Кормисош, по пътя точно преди „Кръстова Гора” сред неповторимия покой на планината. Надморската височина при портите на етнорезиденцията измерена с GPS е 1098 м.

Пътят до селото и до Кръстова гора е ново асфалтиран, разстоянието от София до Етнометеора е 198 км., от Пловдив 49 км., Близо е Пампорово, Минерални бани и Хайдушки поляни.

Пътят е чисто нов, широк двулентов, по-известен като Родопската магистрала, поддържан и опесъчен зиме, проходим много добре през зимата, за спокойствие на туристите, проходимостта му целогодишно е 100%, дори със задно предаване.

За да стигнете до село Борово, е необходимо да стигнете до град Асеновград, след това поемате по пътя за Пампорово и Смолян и достигате след 8 км. до с. Бачково и Бачковския манастир, след което още 4 км. продължавате по същия път и достигате разклона на заведение „Юговското ханче”/ това е първия разклон и първото заведение след с. Бачково не може да се обърка/, там се отбивате в ляво /има табели Кръстова гора, с. Борово/ и криволичещия но много широк и асфалтиран перфектен път ще ви доведе право при нас в с. Борово и Кръстова гора.

Или просто въведете тези координати на ЕтноМетеора в GPSа и ще ви доведе право при нас:

Latitude 41,8477550; Longitude 24,874116;

надморска височина 1098 метра.

или За контакти:тел. GSM: 0895622466.

etnometeora@mail.bg

krastovagora.com

***************************************************************************

ДОБРЕ ДОШЛИ!

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: etnometeora
Категория: Туризъм
Прочетен: 7630
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031